Eurovision Song Contest
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
Re: Eurovision Song Contest
A ta Luna ma jakieś programowe nawiązanie do Harry'ego Portera?
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- gaynau
Scenografia była okropna, połowę piosenki za nią zaśpiewali.mike pisze: ↑07-05-2024 19:48:56 To już dziś o 21:00 epicki fail keczupowej księżniczki!
Stream na żywo można oglądać tutaj https://www.youtube.com/watch?v=dB5DuvK5UQU
Spoiler alert! Wygląda na to, że będzie się ratować scenografią oraz rekwizytami
Mnie podobał się tylko końcowy taniec 3 zamaskowanych postaci.
Jeżeli Chorwacja nie będzie w trójce...
Ukraina nadal bazuje na wojnie (ale występ dobry, dużo lepszy od tych, którzy poprzednio wygrali).
Irlandia zjawiskowa (avada kedavra)
Niemiec świetny.
No i Serbia, jak zawsze wysoki poziom.
- Shane82
Nie oglądałem w TV tylo teraz jakiś artykuł na ten temat i jest jakiś występ Finów. Goły chłop na scenie i nikt tego tu jeszcze nie wspomniał, szok.
Gdy dla tymczasowego bezpieczeństwa zrezygnujemy z podstawowych wolności, nie będziemy mieli ani jednego, ani drugiego - Benjamin Franklin
Ci którzy rezygnują z wolności w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich - Thomas Jefferson
Ci którzy rezygnują z wolności w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich - Thomas Jefferson
- gaynau
Nie było żadnego gołego chłopa. Tylko dupę było widać.
- kaylan
Wczoraj mnie naszła ciekawość po przeglądaniu instagrama skąd u gejów taka fascynacja tym wątpliwej jakości konkursem, wręcz jaranie się nim połączone z celebracja i imprezami z wspólnym oglądaniem. Czy istnieje jakaś korelacja między orientacja a gustem festiwalowo-muzycznym i jezeli tak to dlaczego? Ponieważ ani ja ani mój chłopak ani kolega gej z którym z uwagi na jego zainteresowania psychologiczne uskuteczniam takie rozkminy ani nie podpadamy pod ten stereotyp ani nie mamy dobrej hipotezy to może na forum jakieś ciekawe wyjaśnienie się znajdzie
- Shane82
Moda? Może po wygranej Conchita Wurst.
Gdy dla tymczasowego bezpieczeństwa zrezygnujemy z podstawowych wolności, nie będziemy mieli ani jednego, ani drugiego - Benjamin Franklin
- Nathi
- Hebius
Nathi mnie ubiegł. Żadnej gołej dupy nie było, więc i powodu do ekscytacji brak. Tego jednego Fina wczoraj obejrzałem. Do polowy klipu, bo więcej nie dałem rady. Ani na czym ucha zawiesić, ani oka - nuda.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Shane82
To ja jestem ślepy albo wszędzie widzę kutasy
- gaynau
a wlasnie, ze byla gola dupa
https://youtu.be/eXvdKgO2Acw?si=RAZ4-mKaYniOhGvi&t=58
miliony ludzi w europie i na swiecie ogladaja - same pedaly?kaylan pisze: ↑08-05-2024 11:23:42 Wczoraj mnie naszła ciekawość po przeglądaniu instagrama skąd u gejów taka fascynacja tym wątpliwej jakości konkursem, wręcz jaranie się nim połączone z celebracja i imprezami z wspólnym oglądaniem. Czy istnieje jakaś korelacja między orientacja a gustem festiwalowo-muzycznym i jezeli tak to dlaczego? Ponieważ ani ja ani mój chłopak ani kolega gej z którym z uwagi na jego zainteresowania psychologiczne uskuteczniam takie rozkminy ani nie podpadamy pod ten stereotyp ani nie mamy dobrej hipotezy to może na forum jakieś ciekawe wyjaśnienie się znajdzie
- Hebius
To tutaj masz identycznie gołą dupę:
- mike
Miał na sobie stringi było widać gołą dupę, przód miał zakryty, jednak dawali specjalnie takie ujęcia żeby dla widza wyglądało, że ma gołego fiuta, który jest zakrywany przedmiotami i rękami tancerzy.
W pierwszym finale najlepiej wypadła Australia https://www.youtube.com/watch?v=Wzpp6996QdI
Wielka Brytania z bardzo udanym występem, mimo, że piosenka jak i teledysk nie podobają mi się https://www.youtube.com/watch?v=kiIhvA2Ozzk
w ogóle było kilka wykonów, gdzie reprezentacje wypadły lepiej niż teledysk i na odwrót
Grubasek z Niemiec fajny głos taki drugi Sam Smith.
W pierwszym finale najlepiej wypadła Australia https://www.youtube.com/watch?v=Wzpp6996QdI
Wielka Brytania z bardzo udanym występem, mimo, że piosenka jak i teledysk nie podobają mi się https://www.youtube.com/watch?v=kiIhvA2Ozzk
w ogóle było kilka wykonów, gdzie reprezentacje wypadły lepiej niż teledysk i na odwrót
Dawtona oszukała nawet ze scenografią, bo ten czerwony konik nie był prawdziwy. Wg. medialnych relacji po ogłoszeniu wyników uciekła płakać w odosobnione miejsce, uniknęła konfrontacji z pytaniami dziennikarzy. Dziewczynka dostała swoją pierwszą w życiu lekcję moralności może teraz sobie uświadomi, że jednak nie wszystko da się kupić, a tym bardziej ludzi trudniej oszukać na pic na wodę fotomontaż.gaynau pisze: ↑07-05-2024 23:37:33 Scenografia była okropna, połowę piosenki za nią zaśpiewali.
Mnie podobał się tylko końcowy taniec 3 zamaskowanych postaci.
Jeżeli Chorwacja nie będzie w trójce...
Ukraina nadal bazuje na wojnie (ale występ dobry, dużo lepszy od tych, którzy poprzednio wygrali).
Irlandia zjawiskowa (avada kedavra)
Niemiec świetny.
No i Serbia, jak zawsze wysoki poziom.
Grubasek z Niemiec fajny głos taki drugi Sam Smith.
- jazzik
To Steczkowska, Justyna Steczkowska, chciała jechać na Eurowizję? Nie wiedziałam, że uruchomili edycję Senior.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Avril
Tomek uwielbia Chorwację. Trzeba przyznać, że audio i live to sklonowany wokal. Szok Co nie zmienia faktu, że to mocna inspiracja Karija z 2023.
Wczoraj włączyłem akurat na piosence Luny i... tego nie dało się słuchać Wyłączyłem to w pieron
- Nathi
Chorwacja wczoraj była najlepsza.
Smsa wysłałem
Smsa wysłałem
- gaynau
- mike
Kaleen liczę na Ciebie! https://www.youtube.com/watch?v=cIMQP4AaIRY <--- najnowsza próba sprzed 2 godzin widać większość widzów już na swoich miejscach w arenie MALMÖ
...vs poprzednia próba sprzed tygodnia https://www.youtube.com/watch?v=L4r_Dr-T-9A
super choreo jestem dobrej myśli i dobrze że zmieniła kostium na nowy bardziej odjechany włosy w kucyk też na plus vs wcześniej rozpuszczone
...vs poprzednia próba sprzed tygodnia https://www.youtube.com/watch?v=L4r_Dr-T-9A
super choreo jestem dobrej myśli i dobrze że zmieniła kostium na nowy bardziej odjechany włosy w kucyk też na plus vs wcześniej rozpuszczone
- Dorian_Gray
Dobre pytanie. Mnie też to zastanawia.kaylan pisze: ↑08-05-2024 11:23:42 Wczoraj mnie naszła ciekawość po przeglądaniu instagrama skąd u gejów taka fascynacja tym wątpliwej jakości konkursem, wręcz jaranie się nim połączone z celebracja i imprezami z wspólnym oglądaniem. Czy istnieje jakaś korelacja między orientacja a gustem festiwalowo-muzycznym i jezeli tak to dlaczego? Ponieważ ani ja ani mój chłopak ani kolega gej z którym z uwagi na jego zainteresowania psychologiczne uskuteczniam takie rozkminy ani nie podpadamy pod ten stereotyp ani nie mamy dobrej hipotezy to może na forum jakieś ciekawe wyjaśnienie się znajdzie
Ostatni raz jarałem się Eurowizją w podstawówce.
Potem był rock, metal, blues a ostatnio jazz.
- Walpurg
Nie oglądam i kojarzę to głównie z żalami, że znowu nas skrzywdzono. No i może o to chodzi. Podstawą naszej bogoojczyźnianej religii narodowej jest przecież resentyment i poczucie skrzywdzenia przez innych.
- Shane82
Za to izraelitów publika wygwizdała co organizatorzy próbowali ukryć.