SkyShowtime
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mike
Re: SkyShowtime
Każdy robi i nikt nie potrzebuje twojego pozwolenia oraz antypirackiego pierdolenia. Złodziej najgłośniej wrzeszczy "łapać złodzieja"
- gaynau
Dzisiaj tj 11.04 kończy się promocja na abonament za 12,49 zł.
Nawet jeśli ktoś nie zamierza przedłużać, to warto wziąć na chociażby miesiąc.
Nawet jeśli ktoś nie zamierza przedłużać, to warto wziąć na chociażby miesiąc.
- gaynau
Bros
Fajna komedyjka, fajne ciała
Fajna komedyjka, fajne ciała
- Nathi
Oglądałem ostatnio:
Tulsa King ze Stallonem, fajne, lekkie, czasem śmieszne, film o gangsterce. Jako fan Stallona nie widzę wad, mam wrażenie, że jak jest starszy to jest lepszym aktorem, czekam na drugi sezon.
Potem oglądałem :
Mayor of Kingstown.
Kolejny serial o gangsterce, dość brutalny, a może i nawet bardzo brutalny. Na pewno nie dla Hebiusa, bo policja bardzo nagina prawo, a nawet je łamie. Klimaty wienzienno, gangstersko, policyjne.
Jeremy Renner całkiem dobry aktor, podobało mi się jak gra, jak i cały serial.
A teraz oglądam:
Yellowstone z Kevinem Costnerem i się kocham w jego synie ej no śliczniusi jest
Tutaj klimaty rodzina, ranczo, polityka, intrygi. Trochę przemocy jest, jednak kowboje to maczo są. Też mi się podoba
Poszedłbym z takim kowbojem na sianko
Tulsa King ze Stallonem, fajne, lekkie, czasem śmieszne, film o gangsterce. Jako fan Stallona nie widzę wad, mam wrażenie, że jak jest starszy to jest lepszym aktorem, czekam na drugi sezon.
Potem oglądałem :
Mayor of Kingstown.
Kolejny serial o gangsterce, dość brutalny, a może i nawet bardzo brutalny. Na pewno nie dla Hebiusa, bo policja bardzo nagina prawo, a nawet je łamie. Klimaty wienzienno, gangstersko, policyjne.
Jeremy Renner całkiem dobry aktor, podobało mi się jak gra, jak i cały serial.
A teraz oglądam:
Yellowstone z Kevinem Costnerem i się kocham w jego synie ej no śliczniusi jest
Tutaj klimaty rodzina, ranczo, polityka, intrygi. Trochę przemocy jest, jednak kowboje to maczo są. Też mi się podoba
Poszedłbym z takim kowbojem na sianko
- gaynau
Ty to oglądasz na skyshowtime, paramount czy nielegalnie?
- Nathi
Jestem zbyt leniwy, żeby coś ściągać i syfic sobie laptopa.
Na skyshowtime.
Na skyshowtime.
- gaynau
Na kompie nie ma problemów, ale poza Polską nie ma aplikacji na tv.
- jordi
Ja korzystam bezproblemowo ze SkyShowtime na AppleTV. Polecam.
Moje credo dyskusyjne:
1. Należy dyskutować poprzez merytoryczne argumenty, a nie odniesienia do osoby rozmówcy.
2. Ten powinien szukać argumentów na poparcie swych racji, kto coś twierdzi, a nie ten kto temu zaprzecza.
3. Należy domniemywać dobrą wolę.
1. Należy dyskutować poprzez merytoryczne argumenty, a nie odniesienia do osoby rozmówcy.
2. Ten powinien szukać argumentów na poparcie swych racji, kto coś twierdzi, a nie ten kto temu zaprzecza.
- Nathi
Oglądam Halo.
Bardzo mi się podoba. Grałem w Halo na xbox ale tylko w najnowszą cześć i nie do końca. Oglądnę serial i zagram całość
Bardzo mi się podoba. Grałem w Halo na xbox ale tylko w najnowszą cześć i nie do końca. Oglądnę serial i zagram całość
- gaynau
Taki średniak. Chyba nawet anulowali kolejny, 3ci sezon..?
- Nathi
No nie mów, bo mi się spodobało. Szkoda, bo to dużo lepsza tematyka jak odgrzewane elfy od ringów i pierścieni. Albo odgrzewane smoki i zamki.
- jordi
Serwisy streamingowe często wycinają takie numery. Jeden serial usunęli mi w trakcie oglądania ale żeby było śmieszniej zostawili drugi sezon. Głupie to straszliwie.
Moje credo dyskusyjne: