Fantastyka, moja miłość
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
Re: Fantastyka, moja miłość
Pewnie w grę wchodzą jakieś względy niemerytoryczne, sentymentalne bardziej czy emocjonalne. To tak jak z rodzinami, które latami trzymają w domach jakichś nieprzydatnych społecznie ułomków, zamiast oddać kalectwo do odpowiedniego zakładu opiekuńczego i żyć normalnie.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- marcin
Domyślam się że o to chodzi, pewnie też o jakąś lojalność, to wszystko rozumiem.
Nie rozumiem natomiast dlaczego Sapek nie pogada z szefem Supernowej i nie powie mu czegoś w stylu weź Mirek przestań odwalać taka chałę i wydawajcie to porządnie. Tego nie rozumiem.
Nie rozumiem natomiast dlaczego Sapek nie pogada z szefem Supernowej i nie powie mu czegoś w stylu weź Mirek przestań odwalać taka chałę i wydawajcie to porządnie. Tego nie rozumiem.
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- Nathi
Jestem mega zadowolony z zakupu. Książka bardzo ładnie wydana.
Nakład 500sztuk. Trafił mi się 393.
A tak się prezentuję numerowanie egzemplarza i podpisy autorów.
Nakład 500sztuk. Trafił mi się 393.
A tak się prezentuję numerowanie egzemplarza i podpisy autorów.