HBO

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gaynau

Re: HBO

Scott Hunter bardzo apetyczny, mógłby być głównym bohaterem 😅 😆
Awatar użytkownika
mike

Kopara opadła pod koniec części pierwszej Morderstwa w Glitterball ...i znów puścili Britni :>

strona upamiętniająca Jamiego https://www.facebook.com/groups/189782901214262/
Spoiler
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Premiera części drugiej 26 lutego.
Obrazek
Awatar użytkownika
gaynau

A ja uległem i storrentowałem gorącą.
Dobry serial, w sumie nawet bardzo dobry.
Awatar użytkownika
mike

Trochę się spóźniłeś musztarda po obiedzie. Momentum hajpu na tą produkcję już minęło, w najlepszym przypadku jest w fazie schyłkowej. To jest to co zawsze powtarzam nie czekać, oglądać od razu wraz z premierą. W przypadku Heated sprawa ma się niby nieco inaczej, ponieważ polska premiera była niepewna i mocno przesunięta względem świata zachodniego u nas w PL jeszcze nie wszystkie odcinki zostały wyemitowane w polskim HBO MAX z polskim lektorem, tak czy inaczej kurz już opada, bo właściwie wszystko zostało powiedziane...
Awatar użytkownika
gaynau

Ale o czym ty mówisz?
Od kiedy jest jakiś obowiązek, by seriale oglądać w dniu premiery? 😂
Awatar użytkownika
xyz123

Ja sam czekam jak wszystkie odcinki pojawią się w HBO MAX (a właściwie to w CANAL+, bo ich apka lepiej działa niż samego MAXA, a mając HBO w C+ treści są dostępne w ich apce).
Ogólnie ja to mam wieczne zaległości w oglądaniu - i zawsze coś się znajdzie. Nie mam też poczucia, że jak wszyscy coś oglądają teraz to ja też muszę.
Awatar użytkownika
mike

Możecie sobie oglądać nawet i z 10-letnią obsuwą, natomiast jeśli nie chcecie przegapić medialnego zainteresowania, dyskusji i hajpu to powinniście oglądać na premierę lub krótko po, a więc w miarę na czasie.

Jak wy oglądacie siega się po starocia, o których praktycznie nikt już nie dyskutuje. Samo przekazywanie informacji, że coś się obejrzało jest bezwartościowe, bo niczego nie wnosi do wątku.

Aktor którym podniecił się gaynau nie mógł wystąpić w całym serialu, ponieważ jego jednoodcinkowy wątek to historia z innej książki, która nie będzie rozwijana w kolejnych sezonach.
Awatar użytkownika
xyz123

Ogólnie to każdy dzisiaj żyje w swojej bańce, bo decydują o tym głównie algorytmy. Ja w sumie o tym serialu dowiedziałem się z newsa na Filmweb, że jest bardzo popularny. I potem, że pojawi się w HBO. Ale nie śledzę jakiejś dyskusji na ten temat, bo i po co? Ja też swoimi wrażeniami dzielić się nigdzie nie muszę. W sumie nawet nie widzę takiej potrzeby. Filmy i seriale oglądam dla siebie, dla przyjemności. I tyle.

A skoro już o serialach LGBT - dla mnie wciąż numerem 1 - "Spojrzenia". Szkoda, że na 2 sezonach skończyli. Obawiam się, że ten nowy serialik "Spojrzeń" nie prześcignie. :)
ODPOWIEDZ