Płyty, ostatnie zakupy
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Czartogromski
- Kontakt:
Re: Płyty, ostatnie zakupy
Pewnie sobie kupił kuferek z disco polo i teraz się wstydzi pochwalić. 
- Czartogromski
- Kontakt:
Wzorowo wydana płyta!Czartogromski pisze: ↑25-02-2026 13:27:39 [...]
Handel, Porpora, Gasparini, Broschi: Divine Impresario : Nicolini On Stage / Randall Scotting, Mary Bevan,
Academy of Ancient Music& Laurence Cummings. - Signum Classics, 2026.
[...]
Co prawda zdecydowano się na tekst wyłącznie w języku angielskim, ale dzięki temu otrzymaliśmy książeczkę merytorycznie kompletną. Obszerny szkic o Nicolinim plus opis każdej ścieżki zawierający kompletne potrzebne informacje (tego nie ma na Spotify). Otwiera się książeczkę na odpowiedniej stronie

i można wygodnie słuchać bez wertowania
- Hebius
Cieszymy się twoją radością z tak trafnego nabytku 
A co do kuferka Marcin - obawiam się, ze możesz mieć rację. Bo co takie można by kupić z klasyki, żeby było wstyd się tym pochwalić?
A co do kuferka Marcin - obawiam się, ze możesz mieć rację. Bo co takie można by kupić z klasyki, żeby było wstyd się tym pochwalić?
- marcin
@Czart
No faktycznie sensownie zrobione
No faktycznie sensownie zrobione
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
- marcin
@Hebius
Nie wstyd. Natomiast po co mam czytać komentarze że "mnie by życia brakło" albo "nic mnie w tym nie interesuje". Mnie na przykład nie interesuje 90 proc. zakupów książkowych tu wrzucanych ale nie komentuję że "mnie to nie interesuje" albo " szkoda by mi było życia na czytanie tego".
Nie wstyd. Natomiast po co mam czytać komentarze że "mnie by życia brakło" albo "nic mnie w tym nie interesuje". Mnie na przykład nie interesuje 90 proc. zakupów książkowych tu wrzucanych ale nie komentuję że "mnie to nie interesuje" albo " szkoda by mi było życia na czytanie tego".
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
- Hebius
No i co z tego? Gdybym miał pisać na forum tylko to, co tutejszych interesuje, bym sobie mógł spokojnie darować forumowanie. Co by zapewne było dla forum z wielką korzyścią, albo i nie, nie wiem. W każdym razie jeśli ci przeszkadza, że pisze tylko to, co myślę, mogę nie komentować twoich postów. To jedyne, czego możesz ode mnie oczekiwać.
- marcin
Pisz co chcesz a ja też piszę o czym chcę a o czym nie chcę to nie piszę.