Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Re: Netflix
A nie to na hbo. Z rozpędu wpisałem tu :/
Na netflixie za to oglądam "król tygrysów" dokument o kolesiu co wychowywał 180 tygrysów. Polecam to.
Na netflixie za to oglądam "król tygrysów" dokument o kolesiu co wychowywał 180 tygrysów. Polecam to.
Oglądałem Myślałem, że wyszła kolejna część. Nie pamiętam czy na netflixie czy na zalukaj. Prędzej na zalukaj.
Obejrzałem Dom z Papieru. Jestem rozczarowany. Tym razem przesadzili
- Senso
Był Polak i śpiewali barkę. Zabrakło papieskich kremówek, ale można się było pośmiać.
- Nathi
Ja dopiero dwa odcinki widziałem.
"Król tygrysów" jest zajebisty. Został mi 1 odc.
Nawet się okazało że to serial lgbt bo król ma 2 mężów. W tym jednego z jednym zębem
Nawet się okazało że to serial lgbt bo król ma 2 mężów. W tym jednego z jednym zębem
- marcin
Zobaczyłem polecany przez Senso OKJA
Część pierwsza - myślałem, że to będzie jakiś film familijny, 1/3 filmu to nudy
Potem się rozkręca i nawet w całkiem poważne tony uderza, choć jest też równocześnie wysoce absurdalno-groteskowy
Ogółem nie za bardzo wiem, do jakiej grupy wiekowej jest kierowany.
Część pierwsza - myślałem, że to będzie jakiś film familijny, 1/3 filmu to nudy
Potem się rozkręca i nawet w całkiem poważne tony uderza, choć jest też równocześnie wysoce absurdalno-groteskowy
Ogółem nie za bardzo wiem, do jakiej grupy wiekowej jest kierowany.
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- mike
Jak to możliwe, że ma dwóch naraz? Ja to włączyłem i tylko przewijałem, bo nudne mi się wydało mało o tygrysach co by mnie zaciekawiło i bym oglądał, a 99% o tym kolesiu. Liczyłem, że to będzie dokument przyrodniczy, a okazała się historia życia jakiegoś gostka, którego wsadzili do paki.
Nie to nie jest film przyrodniczy . Miał dwóch i naraz z nimi wziął slub a potem jak jeden umarł to za chwilę poślubił trzeciego.
- mike
To jakaś szopka, chyba że to nie w Stanach, bo tam nie ma opcji poślubienia więcej niż jednej osoby.
- wostok
Może jest nowoczesnym mormonem?
Oglądałem raz dokument o mormonach i ich wielożeństwie, właśnie w USA. Nie chciałbym się w takiej rodzinie urodzić
Oglądałem raz dokument o mormonach i ich wielożeństwie, właśnie w USA. Nie chciałbym się w takiej rodzinie urodzić
- Prussian blue
Zastanowiło mnie czy jeśli taki zalegalizowany związek poliamoryczny jest non consumatum między osobą A i osobą C, ale doszło do stosunku między osobami A i B oraz B i C to jako całość jest konsumatum czy nie? I czy może to być podstawą do jego rozwiązania? A jeśli tak to czy będzie to rozpad całości czy tylko trwały rozkład pożycia między małżonkami A i C? I czy w tym drugim przypadku osoba B nie stanie się automatycznie bigamistą??
Nie każ mu czekać. Wyślij wiadomość!
Nie wnikałem czy legalny ten ślub.
Ale jestem w szoku jak ludzie maja nasrane we łbach, nie tylko ten koleś ale większośc w tym filmie.
Ale jestem w szoku jak ludzie maja nasrane we łbach, nie tylko ten koleś ale większośc w tym filmie.
Obejrzałem Czerwonego smoka. Kiedys chyba to oglądalem ale nie pamietałem. No i dziwne bo Milczenie owiec było świetne, Hannibal tez mi sie podobał a to jakieś takie durne jest. Nie wiem. Jakos kompletnie z dupy.
- Lis
Ale którą wersję? Czerwony smok z 2002 czy 1986? Wersja z 2002 roku rzeczywiście jest do dupy, ale film z 1986 bardzo mi się podobał, mega klimat.
Z 2002 chyba, tam gdzie gra ten co w angielskim pacjencie. Nie wiedziałem ze istnieje wcześniejsza.
- Walpurg
Zrobiłem to. Mam za sobą swój pierwszy raz.
Wczoraj w nocy obejrzałem dwa pierwsze odcinki 5 serii Skazanego na śmierć i pierwszy Sex education
Wczoraj w nocy obejrzałem dwa pierwsze odcinki 5 serii Skazanego na śmierć i pierwszy Sex education
- marcin
Troche pozno ten pierwszy raz ale lepiej pozno niz wcale
(William Blake)
(William Blake)
- Walpurg
Wciąż są ciekawsze rzeczy od Netflixa.
- marcin
No dopoki nie zabronili czytania, to fakt
(William Blake)
(William Blake)