Płyty, ostatnie zakupy
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- marcin
Re: Płyty, ostatnie zakupy
Nie, bo byl oryginalnie zapakowany w tekture (calosc made in Czech Republic). Zatem czeska tekture wywalilem, umylem rece, i kufrem mozna sie zajmowac
Jest niezwyklej urody, wrzuce pozniej pare fotek jak porobie
Jest niezwyklej urody, wrzuce pozniej pare fotek jak porobie
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- Czartogromski
- Kontakt:
- marcin
Musialem wygooglowac co to
Nie, Decca, ale widocznie tloczenie plyt w Czechach.
Nie, Decca, ale widocznie tloczenie plyt w Czechach.
(William Blake)
(William Blake)
- Czartogromski
- Kontakt:
Notabene Supraphon miał od zawsze bardzo przyzwoite płyty z muzyką poważną. Od lat słucham często supraphonowych koncertów Telemanna (nagrania jeszcze ADD, na dodatek na instrumentach niehistorycznych) i koncertów fletowych Vivaldiego (tu nawet AAD jeszcze, kosztowały 70.000 zł ) i bardzo mi się to podoba.
- marcin
Ja nie wiem jak to jest, bo niby technika poszła strasznie do przodu, a tymczasem stare ADD nierzadko są lepszej jakości niż współczesne DDD, albo przynajmniej tak samo dobre.
(William Blake)
(William Blake)
- Nathi
Kurła ciągle ten temat jest w nowych postach, to jest niesamowite ile kupujecie płyt.
Od kiedy pamiętam nie jestem w stanie takiego nośnika odtworzyć. Mam płyty swoich ulubionych artystów, ale ja ich nigdy nie odtwarzałem. Kupowałem z miłości do artysty. Niektóre nawet są nieodfoliowane.
Ostatnio ojciec chciał oglądnąć stare dvd z filmem o wędkarstwie i go spławiłem, że gdzie ja mu znajdę tak stary sprzęt żeby to włączyć bardzo się na mnie obraził i stwierdził, że robię mu na złość.
Od kiedy pamiętam nie jestem w stanie takiego nośnika odtworzyć. Mam płyty swoich ulubionych artystów, ale ja ich nigdy nie odtwarzałem. Kupowałem z miłości do artysty. Niektóre nawet są nieodfoliowane.
Ostatnio ojciec chciał oglądnąć stare dvd z filmem o wędkarstwie i go spławiłem, że gdzie ja mu znajdę tak stary sprzęt żeby to włączyć bardzo się na mnie obraził i stwierdził, że robię mu na złość.
- marcin
Powiem za siebie: kupuję płyty, bo lubię mieć coś fizycznie (z tego samego powodu kupuję książki, a nie ebooki)
(William Blake)
(William Blake)
- Czartogromski
- Kontakt:
Dobre płyty są jak książki: zakomponowane całości, których słucha się od początku do końca, najlepiej w wygodnym fotelu. Mam nawet jakieś nieliczne rzeczy kupione w plikach mp3, ale też przegrywam je na płyty (i dzięki temu nie przypadły mi wraz z zawartością komputera w ubiegłym roku) Ale jeśli ktoś lubi słuchać w pociągu, w przeciągu, na drągu, to faktycznie płyty mu niepotrzebne.
- Nathi
Ja ostatnio w ogóle delektuję się ciszą. Jakiś taki trend spadkowy w słuchaniu muzyki miałem od dawna.
Jak kupiłem nowego laptopa 185gb mojej ulubionej muzyki nawet nie przegrałem na nowy.
Jak kupiłem nowego laptopa 185gb mojej ulubionej muzyki nawet nie przegrałem na nowy.
- marcin
Czarcik to twoj regal? Trzeba bylo w wiekszej rozdzielczosci wrzucic, to bym poanalizowal sobie co masz
(William Blake)
(William Blake)
- Hebius
No przecież widać po stadzie słoni, że to jego
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Nathi
marcin jaki stalker
- Hebius
Marcin@
Wrzucaj wreszcie zdjęcia swojego kuferka, bo do mnie przesyłka już idzie.
Wrzucaj wreszcie zdjęcia swojego kuferka, bo do mnie przesyłka już idzie.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- cryboy
A u mnie cisza.
W czwartek empik potwierdził, że zamówienie zostało opłacone, przesyłka miała dotrzeć do paczkomatu dzisiaj albo jutro a jak na razie In Post milczy czyli chyba jeszcze nie dostali tych moich płyt.
W czwartek empik potwierdził, że zamówienie zostało opłacone, przesyłka miała dotrzeć do paczkomatu dzisiaj albo jutro a jak na razie In Post milczy czyli chyba jeszcze nie dostali tych moich płyt.
- Czartogromski
- Kontakt:
Jedna z firm tłumaczyła się niedawno, że jest tłok w wysyłkach paczkomatowych (czyli po prostu kolejka do).
- Czartogromski
- Kontakt:
Kuferki są widoczne z daleka, niektóre da się nawet w dużym przybliżeniu zidentyfikować
- cryboy
Bardzo bym chciał te płyty mieć na weekend bo potem wracam do pracy.Czartogromski pisze: ↑28-04-2020 08:47:57 Jedna z firm tłumaczyła się niedawno, że jest tłok w wysyłkach paczkomatowych (czyli po prostu kolejka do).
- marcin
Zaloguj sie na stronie empiku, wejdz w zamowienia i masz tam szczegolowy podglad ktore plyty juz maja ("skompletowany") a na ktore nadal czekaja ("czeka na kompletacje").
Ostatnio zmieniony 28-04-2020 09:31:12 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
(William Blake)
(William Blake)
- marcin
dubel
(William Blake)
(William Blake)
- cryboy
Nie mam konta. Kupowałem bez rejestracji.
Wszedłem w link z meila. Status: w realizacji.
Wszedłem w link z meila. Status: w realizacji.