Obejrzalem serial zaskakująco dobry i ambitny jak na netflixa. Scen całkiem sporo. Co do samego Halstona jest to opowieść utalentowanego projektanta wykiwanego niekorzystnym kontraktem. Walczył o godność do ostatniej chwili, ale też miał ciężki charakter.Timothy1313 pisze: ↑15-05-2021 20:50:25 Ktoś oglądał Halstona z Evanem McGregorem? Widzę, że dużo tam gejowskiego seksu, ale chcę się upewnić, że fabularnie też dobre.
Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mike
Re: Netflix
- marcin
Ciagne dalej the100 (6 sezon). Pierwsze sezony byly super ale robi sie to coraz bardziej absurdalne
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- Hebius
Uprzedzałem
A już życzysz wszystkim bohaterom śmierci?
A już życzysz wszystkim bohaterom śmierci?
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Mazemi
Doświadczenie mówi, że nie powinno się oglądać więcej, niż 3 sezony. Potem mamy do czynienia z wyeksploatowaną na wszelkie możliwe sposoby fabułą. Fajny serial zamienia się w syf.
- marcin
Dokładnie tak jest.
Nie, bardziej mnie to nudzi w tej chwili, a nie wiem czy to nie gorsze.
(William Blake)
(William Blake)
- mike
- marcin
Dobra 6 prawie skonczony ale nie wiem czy dam rade 7. Nie zebym zyczyl bohaterom smierci (jak Hebius) ale poziom absurdu przekroczyl juz wszelkie granice i to juz w niczym nie przypomina tego serialu z trzech pierwszych sezonow.
(William Blake)
(William Blake)
- mike
ELITA nowy sezon = nowe ciastko. Jak na razie jedno bo obejrzałem dopiero pierwszy odcinek, ale za to jakie
Spoiler
- Nathi
Dużo seksu i to mojego ulubionego w układzie 2+1. Chyba wcześniej nie było tak bardzo lgbt jak w tym sezonie.
- mike
Spoiler
Bardzo nieautentycznie to przedstawiono zawiedli scenarzyści, bo oczywiście nie ma opcji, żeby w realnym świecie niepuszczalski koleś będący w monogamicznym związku dawał innemu typowi sobie lizać kutasa przez gacie, ocierać się ciałami i całować po twarzy. A potem w 2 minuty zdecydować wspólnie z partnerem, czy może by nie zaprosić do trójkąta. Zresztą Omar zaskakująco od samego początku ze stoickim spokojem dopytywał, czy Patryk wpadł w oko Anderowi. Obaj zachowywali się jakby takie układy były dla nich codziennością, co do tych postaci zupełnie nie pasuje. No, ale ponieważ ten nowy Patryk jest śliczniutki to się przyjemnym okiem na to patrzy przymykając drugie oko na niespójności scenariusza.
Ciekawe, czy Ander zostawiłby/zostawi Omara dla Patryka pewnie niestety nie. Ten nowy o wiele bardziej mi do Andera pasuje.
Ciekawe, czy Ander zostawiłby/zostawi Omara dla Patryka pewnie niestety nie. Ten nowy o wiele bardziej mi do Andera pasuje.
- Nathi
Realne czy też nie, ale przynajmniej jest ciekawy wątek.
Może być wiele zakończeń, chociaż chyba życie we trzech najmniej realne. Na bank się rozwali to wszystko tylko jak, i w jakim kierunku pójdzie.
Może być wiele zakończeń, chociaż chyba życie we trzech najmniej realne. Na bank się rozwali to wszystko tylko jak, i w jakim kierunku pójdzie.
- Czarek90
- Nathi
Ja też już po sezonie, tak jak początek super końcówka nie bardzo mi się podobała.
- marcin
Zaczalem Mindhunter bo ktos to tu kiedys chwalil
Oesu jakie nudy. Nawet pierwszego odcinka nie skonczylem
Oesu jakie nudy. Nawet pierwszego odcinka nie skonczylem
(William Blake)
(William Blake)
- Hebius
Miałem - po skończeniu "Nastoletniego wilkołaka" - obejrzeć The Order, ale widzę, że Netflix już zrezygnował z serialu i trzeciego sezonu nie nakręci.
Ktoś to widział?
Ktoś to widział?
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Czarek90
(Nie wiedziałem, czy lepiej to wrzucić tu do Netflix, czy jednak do Repliki, więc jeśli ten post powinien być w innym wątku – proszę o przeniesienie).
Dyskusja pod dzisiejszym postem Repiliki o gifcie od Neflixa.
Choć ja na miejscy Repliki zrobiłbym z tego jednak "dobre emocje"
i zlicytował tę kolorową klawiaturę na rzecz wsparcia redakcji właśnie
https://www.facebook.com/magazynreplika ... 2104814994
Dyskusja pod dzisiejszym postem Repiliki o gifcie od Neflixa.
Choć ja na miejscy Repliki zrobiłbym z tego jednak "dobre emocje"
i zlicytował tę kolorową klawiaturę na rzecz wsparcia redakcji właśnie
https://www.facebook.com/magazynreplika ... 2104814994
- Timothy1313
- marcin
Mnie by już ta grafika zniechęciła
(William Blake)
(William Blake)
Szkoda bo mozliwe że potem by cie wciagneło. Wg mnie zajebisty serial. Mam tak z Elite wszyscy sie zachwycają a jakoś nie umiem przez t przebrnąć i nie wiem czy bardziej nudzi czy irytuje bo jest takie sztuczne. Włączyłem ten 4 sezon mimo że nie obejrzalem poprzednich i sory ale nie A oglądałem kiedys serial jakis typu meksykański o szkole co ucznioweie przesladowali nauczycielke i jeden miał z nią romans i podobało mi się.
Teraz oglądam "katla".W chuj dziwne ale zajebiste klimaty Islandii po wybuchu wulkanu i ogólnie to co lubię. Zobacze czy sie potem nie spierdoli bo chyba idzie w stronę sf.
- Nathi
Mindhunter jeden z lepszych seriali kryminalnych. Chyba tylko pierwszy sezon True Detective mu dorównuje.
Elite jest fajne, bardzo mi się podoba jak jest pokazane jak olbrzymie pieniądze niszczą ludzi.
Elite jest fajne, bardzo mi się podoba jak jest pokazane jak olbrzymie pieniądze niszczą ludzi.