A ty myślisz że MAre o co kolwiek chodzi oprócz dosrywania? Ma frustrę bo w Hiszpanii rekordy kowida to lata w Polsce po kinach i pierdoli o bójkach.mike pisze: ↑28-12-2021 23:15:39Dramatyzujesz. Husky też zniszczył jakąś tam duperelkę komuś w ogródku. Dogadali się, spłacił w systemie ratalnym, a jeszcze potem chceili się z nim dymać (chyba). Jak widać wszystko (no prawie) może mieć swój szczęśliwy finał. Tak też się stało w przypadku Coltona.
Sugerujesz, że Colton sobie tego nie PRZEPRACOWAŁ?
Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Re: Netflix
- mare
Ale o co chodzi, chyba nie będziesz teraz twierdzić, że jesteś Coltonem z filmu? No to chyba jednak udało Ci się zidentyfikować z bohaterem. Dla mnie ten serial jest przede wszystkim nudnawy i przewidywalny. Jak wspominałem gdzie indziej, wolałbym film o Kacprze czy Dominiku z Bieżunia. Ten serial o Coltonie to przykład «white male privilege».
Pod konarami kasztana,
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
Mysle że nawet nie stałem koło Koltona więc daj se siana. Kacper nie był gejem, jesli o tym samym Kacprze myslimy.
W Hiszpanii zdiagnozowali u ludzi połączenie delty z omikronem więc rozumiem ból ale wyżyj sie gdzie indziej, nie na naszych zmarłych i żywych.
W Hiszpanii zdiagnozowali u ludzi połączenie delty z omikronem więc rozumiem ból ale wyżyj sie gdzie indziej, nie na naszych zmarłych i żywych.
- mare
- Hebius
Charité na wojnie (Niemcy 2019)
Nie zauważyłem, że to drugi sezon. Ale chyba głównym powiązaniem jest sam szpital, więc ewentualnie później nadrobię.Berlin, rok 1943. Pracownicy szpitala Charité zmagają się z krwawymi skutkami II wojny światowej i nazistowskimi praktykami medycznymi.
Jannik Schümann
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Czarek90
- Hebius
No przecież nawet taki plakat wyszukałem, żeby na nim był Chociaż w mundurze i tak mocno przylizany jest ciężki do rozpoznania. A z wąsami (w Sisi nosi wąsy) to już w ogóle
Ale w serialu jest też wątek z niesławnym paragrafem 175.
Ale w serialu jest też wątek z niesławnym paragrafem 175.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Czarek90
Paragraf 175, domyślam się, w "Charité na wojnie"?
- Hebius
Tak, w Charite. A ta nowa "Sisi" to bardziej dla lesbijek (i heteryków), bo się ponoć zaczyna od masturbacji (przerwanej) tytułowej bohaterki.
Dla gejów jest za to coraz więcej zdjęć Jannika z jego chłopakiem
Dla gejów jest za to coraz więcej zdjęć Jannika z jego chłopakiem
- Czarek90
Ooooo, piękny! Rozpuszczam się na sam widok,
więc zacznę na dniach oglądać ten szpital, koniecznie!
(Tylko dokończę Emilię w Paryżu (sezon II) z przystojnym Gabrielem (Lucas Bravo)
i z fajnymi marynarkami Juliena (Samuel Arnold)) ).
Lucas Bravo tu:
https://www.instagram.com/p/CWOcfwdBjTK/
więc zacznę na dniach oglądać ten szpital, koniecznie!
(Tylko dokończę Emilię w Paryżu (sezon II) z przystojnym Gabrielem (Lucas Bravo)
i z fajnymi marynarkami Juliena (Samuel Arnold)) ).
Lucas Bravo tu:
https://www.instagram.com/p/CWOcfwdBjTK/
- mike
Dwno niewidziana Elena z Pamiętników z Wampirami. Lepsze od Wiecznego Singla.
- Hebius
"Wieczny singiel" nawet jak na standardy bożonarodzeniowych komedii był dość słaby.
- Walpurg
Synowie `ndranghety
1 godz. 47 min.
Po obejrzeniu Gomorry (o mafii neapolitańskiej) i Suburry (rzymskiej) postanowiłem zejść niżej, do Kalabrii. Film opowiada opartą na faktach historię początków rozbijania rodzinnych układów mafijnych. `Ndrangheta to organizacja mafijna zbudowana wyłącznie z członków rodzin. Przynależność więc niejako dziedziczy się z ojca na syna. Jeden sędzia postanawia to zmienić. Zaczyna od Domenico, przecudnej urody siedemnastolatka, który równie jak piękny, jest zły.
Do tego cudowne plenery południa Włoch. Piękna muzyka.
Instagram aktora grającego Domenico: https://www.instagram.com/carminebuschini/
Jednocześnie czytam świetną książkę Antonio Talia (dostałem na urodziny od Komisji) "Droga krajowa numer 106. Na tajnych szlakach kalabryjskiej mafii". Też o `ndranghecie. Także jestem ogólnie pochłonięty przez okolice śródstopia i palców włoskiego buta
1 godz. 47 min.
Po obejrzeniu Gomorry (o mafii neapolitańskiej) i Suburry (rzymskiej) postanowiłem zejść niżej, do Kalabrii. Film opowiada opartą na faktach historię początków rozbijania rodzinnych układów mafijnych. `Ndrangheta to organizacja mafijna zbudowana wyłącznie z członków rodzin. Przynależność więc niejako dziedziczy się z ojca na syna. Jeden sędzia postanawia to zmienić. Zaczyna od Domenico, przecudnej urody siedemnastolatka, który równie jak piękny, jest zły.
Do tego cudowne plenery południa Włoch. Piękna muzyka.
Instagram aktora grającego Domenico: https://www.instagram.com/carminebuschini/
Jednocześnie czytam świetną książkę Antonio Talia (dostałem na urodziny od Komisji) "Droga krajowa numer 106. Na tajnych szlakach kalabryjskiej mafii". Też o `ndranghecie. Także jestem ogólnie pochłonięty przez okolice śródstopia i palców włoskiego buta
- mike
Nie mogę oderwać wzroku od tego pana z Emily w Paryżu
- Czarek90
Ja też
A w połowie drugiego sezonu dochodzi kolejny przystojniak
(Ja dziś właśnie skończyłem oglądać II sezon).
A w połowie drugiego sezonu dochodzi kolejny przystojniak
(Ja dziś właśnie skończyłem oglądać II sezon).
- Ballordo
Im więcej, tym przyjemniej (2021).
Potrzebowałem obejrzeć coś lekkiego, łatwego i przyjemnego. Wybrałem na chybił trafił i, za pomocą tej hiszpańskiej komedii, otrzymałem to, co chciałem. Żałuję tylko, że tak mało było nagości, po głównych bohaterach spodziewałem się więcej
Potrzebowałem obejrzeć coś lekkiego, łatwego i przyjemnego. Wybrałem na chybił trafił i, za pomocą tej hiszpańskiej komedii, otrzymałem to, co chciałem. Żałuję tylko, że tak mało było nagości, po głównych bohaterach spodziewałem się więcej
- gaynau
The silent sea
Bardzo mi się podoba. O wiele lepsze od squid games. I też koreańskie.
Bardzo mi się podoba. O wiele lepsze od squid games. I też koreańskie.
- marcin
Obejrzałem POMIĘDZY
dobry film, taki w stylu jak w kinach studyjnych...
Polecam jak ktoś ma ochotę na coś ambitniejszego
dobry film, taki w stylu jak w kinach studyjnych...
Polecam jak ktoś ma ochotę na coś ambitniejszego
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)