Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- uzytkownik_konta
Re: Netflix
Monk zawsze był jednym z moich ulubionych detektywów, obok Poirota i Columbo.
- Nathi
Nie cierpiałem Monka, ale chyba bardziej dlatego, że mój brat oglądał manikalnie i nie chciał mnie dać Cartoon Network oglądać
- gaynau
- Walpurg
Właśnie wrzuciłem Szkołę dla elity. Myślałem, że 5 sezon jest ostatni a oni natrzaskali 7. Ech...
- Nathi
Ja już chyba rok bez netflixa
Jak rozmawiają w pracy o serialach zupełnie nie wiem o czym. mike by napisał jak ostatnio, że żyje pod kamieniem
Jak rozmawiają w pracy o serialach zupełnie nie wiem o czym. mike by napisał jak ostatnio, że żyje pod kamieniem
- gaynau
Ale mike też nie ma Netflixa.
- Nathi
On ma wszystko z torentow, to nie musi mieć
- Walpurg
Dokończę Elitę, zobaczę jeszcze Królową i też rezygnuję z Netfliksa. Wrócę za rok lub dwa jak nazbiera się nowych filmów i będę miał więcej czasu.
- chafre
Tez się zastanawiałem nad wywaleniem Netfliksa.
J'ai comme une envie de voir ma vie au lit
Comme une idée fixe chaque fois que l'on me dit
- Walpurg
Mam z Orange, gdzie da się bez problemów i papierków włączać i wyłączać, więc w zależności od posiadanego czasu włączam i wyłączam
- mike
Raptem garstka branżowych produkcji pojawia się na największych platofrmach, wiele nie jest dostępnych w Polsce, tak więc kinoman-LGBT chcąc być na bieżąco nie ma wyjścia musi torrentować inaczej omija go wiele fajnych produkcji. Innym aspektem jest coraz większe cwaniactwo-chamstwo platform, które nie dość, że podnoszą ceny abonamentów to jeszcze zaczęli dzielić seriale dając premierę połowy odcinków w jednym terminie i dopiero za dwa-trzy miesiące kolejne odcinki. Wszystko po to, aby klienci nie rezygnowali z abo po jednym miesiącu. Takie kurestwo dodatkowo mnie motywuje do kontynuowania nie płacenia.
dupka głównego bohatera całkiem całkiem, choć nie o to w tym serialu chodzi to nie jest druga Elita z nieustannym dupczonkiem każdego z każdym
Oglądam namiętnie jestem w środku drugiego sezonu, a jeszcze w tym roku ma być premiera trzeciego. Już pisałem z jakich względów mnie wciągnął, widziałem też twój koment w innym temacie o tym serialu. Jestem zaskoczony, że taki poziom z normalnie wplecionym wątkiem homo pojawił się na Netflixie, w sumie nie dziwi, bo to nie ich produkcja :>
dupka głównego bohatera całkiem całkiem, choć nie o to w tym serialu chodzi to nie jest druga Elita z nieustannym dupczonkiem każdego z każdym
- gaynau
Pedalskie wątki w niemieckiej telewizji to żadna nowość ani tabu.
Ich jedynka / dwójka tworzą nawet seriale i filmy z wątkami gejowski xD
- mike
Neumatt zdaje się jest serialem szwajcarskim, tam też po szwabsku szprechają. Główny aktor bardzo fajny, w drugim sezonie zapuścił zarost i trochę inaczej wygląda, mam nadzieję zobaczyć w trzecim znów gładką buźkę Aktorka, która gra jego serialową matkę wykapana Meryl Streep.
- gaynau
To wiedziałem, ale to jedna woda po kisielu. Mentalność podobna.
- chafre
O widzę, że Seks w wielkim mieście. Ciekawe , czy pokolenie tiktoka coś z tego zrozumie
J'ai comme une envie de voir ma vie au lit
- Nathi
Nigdy nie oglądałem, wiem tylko, że takie coś istnieje
- gaynau
A co tam jest do rozumienia?
- Michał
Oglądam serial „Reniferek" na netflixie, został mi ostatni odcinek, ale muszę zrobić sobie przerwę, bo za dużo jest we mnie emocji i może już do niego nie wrócę. Chcę bardzo polecić, dlatego, że jest świetny a historia prawdziwa i główny bohater gra samego siebie, za co bardzo go podziwiam, chociaż nienawidzę tej postaci i siebie za to, że go nienawidzę.
- korek
- Daddies Lover
Dla mnie fajny serial, ale trochę cringe te jego występy.
- uzytkownik_konta
Rzeczywiście mogli mu trochę lepsze napisać. Sądzę że byłoby lepiej dla fabuły, gdyby był prawie-dobry - taki co to już niemal czuje smak sukcesu, ale jednak jest to minimalnie poza jego zasięgiem i nic się nie da zrobić, bez względu na to, jak bardzo się będzie wytężał - a nie całkowicie beznadziejny.
A serial rzeczywiście dobrze oddaje istotę problemu. Szczęśliwie nie miałem nigdy stalkera, ale za to byłego, który miał równie obsesyjne podejście i stosował te same sposoby manipulacji. Ten związek nic po mojej stronie nie wnosił, a jednak trwał, bo - tak samo jak w serialu - tacy ludzie potrafią cię złamać, wykorzystując przeciwko tobie najbardziej niewinne odruchy. Sam początek relacji głównych bohaterów świetnie to oddaje - może ci się wydawać, że kiedy stawiasz herbatę zapłakanej kobiecinie bez grosza, jesteś na bezpiecznej pozycji, a to ona jest bezbronna i zdana na innych. Nic bardziej mylnego - to są właśnie ich sposoby działania; to ona jest w tej sytuacji zwycięzcą, bo sprawa właśnie poszła zgodnie z jej planem (niejednokrotnie nieuświadomionym; wielu z nich działa instynktownie - realizują plan, ale nigdy go świadomie nie obmyślili). Z drugiej strony, prawdą jest też, że nie tylko najbardziej szlachetne, ale i najniższe instynkty potrafią wykorzystywać na swoją korzyść - czasami bardzo komfortowo jest mieć takiego obsesyjnego partnera. To był jedyny związek, w którym byłem zupełnie pozbawiony obawy o to, że coś się rozpadnie wbrew mojej woli; wiedziałem, że to on mnie potrzebuje, a bardzo bezpiecznie jest mieć kogoś, o kim wiesz, że jesteś i będziesz mu potrzebny aż do stopnia patologii.
A serial rzeczywiście dobrze oddaje istotę problemu. Szczęśliwie nie miałem nigdy stalkera, ale za to byłego, który miał równie obsesyjne podejście i stosował te same sposoby manipulacji. Ten związek nic po mojej stronie nie wnosił, a jednak trwał, bo - tak samo jak w serialu - tacy ludzie potrafią cię złamać, wykorzystując przeciwko tobie najbardziej niewinne odruchy. Sam początek relacji głównych bohaterów świetnie to oddaje - może ci się wydawać, że kiedy stawiasz herbatę zapłakanej kobiecinie bez grosza, jesteś na bezpiecznej pozycji, a to ona jest bezbronna i zdana na innych. Nic bardziej mylnego - to są właśnie ich sposoby działania; to ona jest w tej sytuacji zwycięzcą, bo sprawa właśnie poszła zgodnie z jej planem (niejednokrotnie nieuświadomionym; wielu z nich działa instynktownie - realizują plan, ale nigdy go świadomie nie obmyślili). Z drugiej strony, prawdą jest też, że nie tylko najbardziej szlachetne, ale i najniższe instynkty potrafią wykorzystywać na swoją korzyść - czasami bardzo komfortowo jest mieć takiego obsesyjnego partnera. To był jedyny związek, w którym byłem zupełnie pozbawiony obawy o to, że coś się rozpadnie wbrew mojej woli; wiedziałem, że to on mnie potrzebuje, a bardzo bezpiecznie jest mieć kogoś, o kim wiesz, że jesteś i będziesz mu potrzebny aż do stopnia patologii.